"Turkseramik.com Seramik Severlerle 4. Yaşında..."
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Forum - merak etmek, paylaşmak, öğrenmek...
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
09.09.2010 16:06:05

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Galeri

seramik pano

Gönderen: sadullah
17 Jun 2007

Galeri:
[br]Sanatsal Seramik Çalışmalar

217 görüntülenme

geleneksel desen kurgusundan çıkışla üç farklı modulle çözümlenmiş yüzey kaplaması, dökum renkli sır

Anketler

Reklam alanı
Firmanızın tanıtımı, satış için reklam verebilirsiniz. 4 yaşında,~4000 üyeli sitemizde; reklam şartlarını öğrenmek için buraya TIKLAYINIZ. Tüm sorularınızı bilgi@turkseramik.com adresine gönderebilirsiniz.

Federasyon ve Dernek Linkleri:

internet kitapçınız kitapyurdu.com'dan binlerce kitaba ulaşabilirsiniz.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Vitra Kişisel İzler 7 Seramik Sergisi  (Okunma Sayısı 1013 defa)
aylin
Sanat Moderatörü
*

Puanı: +1/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ad Soyad: Aylin Dönmez
Ünvan: öğrenci
Eğitim: sakarya üniversitesi-gsf 2003-2007 / çanakkale onsekiz mart üniversitesi-master 2008-?

Vitra Kişisel İzler 7 Seramik Sergisi
« : 30.10.2009 12:27:43 »

Organizatör:vitra ceramic art studio
Başlangıç:06 Ekim 2009 Salı, 17:30
Bitiş:01 Aralık 2009 Salı, 19:00
Yer:Baki Komsuoğlu Sanat Galerisi
Cadde/Sokak:Anıtpark
Şehir/Kasaba:İzmit, Turkey

Telefon:         02163870520
E-posta:         vitraseramiksanatatolyesi@gmail.com

VitrA Seramik Sanat Atölyesi’nin düzenlediği;

Ali Konbal, Asuman İnan, Ayfer Kalsın, Aylin Bilgiç, Beril Anılanmert, Mehmet Kutlu, Mustafa Caner Kurt, Nurtaç Çakar, Reyhan Gürses, Ri-jeanne Cuppens, Sara Aji, Serdar Gürses, Süleyman Saim Tekcan, Şehnaz Oktay, Şeyma Bobaroğlu, Ümit Tuncer ve Yasemin Tanrıverdi’nin eserlerinin yer aldığı Kişisel İzler Sergisi'nin 7.’si: 6 Ekim - 1 Aralık 2009 tarihleri arasında, İzmit Baki Komsuoğlu Sanat Galerisi'nde görülebilecek.

« Son Düzenleme: 17.11.2009 01:32:56 Gönderen: aylin » Kayıtlı
Selim
Selim Alanbey
Kurucu

Puanı: +8/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ad Soyad: Selim Alanbey
Ünvan: Seramik Yüksek Mühendisi
Eğitim: Uludağ Ünv. Seramik, Dumlupınar Ünv. Seramik Müh. ve F.Bil.Enst. Masterı

Mesleğine Sahip Çık! Sesini Duyur!

Site
Vitra Kişisel İzler 7 Seramik Sergisi
« Yanıtla #1 : 30.10.2009 12:37:38 »

Kocaeli Üniversitesi Vitra Seramik Sanat Atölyesi seramik koleksiyonuna ait çalışmalardan oluşan “Kişisel İzler 7“ adlı sergiye ev sahipliği yaptı.

Kocaeli Üniversitesi Baki Komsuoğlu Sanat Galerisi´nde 1998 yılından bu yana geleneksel olarak düzenlenen sergide Ali Konbal, Asuman İnan, Ayfer Kalsın, Aylin Bilgiç, Beril Anılanmert, Mehmet Kutlu, Mustafa Caner Kurt, Nurtaç Çakar, Reyhan Gürses, Ri-jeanne Cuppens, Sara Aji, Serdar Gürses, Süleyman Saim Tekcan, Şehnaz Oktay, Şeyma Bobaroğlu, Ümit Tuncer ve Yasemin Tanrıverdi´nin eserleri sergilendi.  

Sergiye katılan Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, sanatın bu denli güzel anlatılmasından gurur duyduğunu ve yapılan çalışmaların gençlere sanatı sevdireceğini,  böyle sergilerin yapılmasının da gençlere sanatla uğraşma becerisini aşılayacağını söyledi.

Vitra Seramik Atölyesi seramik sanatına katkıda bulunmak adına etkinliklerini 1 Aralık’a kadar sürdürmeye devam edecek.

« Son Düzenleme: 17.11.2009 01:32:36 Gönderen: aylin » Kayıtlı

"Teknolojinin Sanatsal Açılımı" Seramik...
Site dosya yükleme = yukle.turkseramik.com tıklayınız.
seydis
500 °C
**

Puanı: +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ynt: Vitra Kişisel İzler 7 Seramik Sergisi
« Yanıtla #2 : 30.10.2009 23:44:06 »

arkadaslar bir fikrim var bulundugunuz yerdeki seramik sergilerinin fotograflarini sergi sonu siteye koyma düsüncesi size nasil ?

kaptan
25 °C
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Ad Soyad: asuman inan
Ünvan: tasarımcı
Eğitim: M.S.Ü

« Yanıtla #3 : 18.11.2009 23:52:30 »

bence çok güzel bir fikir , ayrıca bu sitede bir sözlük oluşturamaz mıyız acaba? herkesin katkısıyla  oldukça geniş bir şey oluşturabiliriz gibi geldi bana... sizce?

Selim
Selim Alanbey
Kurucu

Puanı: +8/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ad Soyad: Selim Alanbey
Ünvan: Seramik Yüksek Mühendisi
Eğitim: Uludağ Ünv. Seramik, Dumlupınar Ünv. Seramik Müh. ve F.Bil.Enst. Masterı

Mesleğine Sahip Çık! Sesini Duyur!

Site
« Yanıtla #4 : 19.11.2009 08:33:24 »

arkadaslar bir fikrim var bulundugunuz yerdeki seramik sergilerinin fotograflarini sergi sonu siteye koyma düsüncesi size nasil ?
Bu fikri uzun zamandır uyguluyoruz. Sitedeki eski sergi haberlerine bakarsanız göreceksiniz. Ancak çalıştığım için eskisi kadar sergilere bizzat gidemiyorum. Site üyelerinden bir kaç arkadaş da ellerinden geldigince bu konuda yardımcı oluyorlar ancak daha cok katkı bekliyoruz.  Ayrıca www.imageshack.us sitesi yardımı ile de fotograflar konulara eklenebilmekte bu konuda bilgilendirici yazılar mevcut. Yine de fotografları yukleyemeyen arkadaşlar bilgi@turkseramik.com adresine de gönderebilir, eklenmesi saglanabilir.

bence çok güzel bir fikir , ayrıca bu sitede bir sözlük oluşturamaz mıyız acaba? herkesin katkısıyla  oldukça geniş bir şey oluşturabiliriz gibi geldi bana... sizce?
Bu sözlükten kastınız nedir? Seramik terimleri sözlüğü mü ekşi sözlük ve benzerleri gibi bir çalışmamı ? Aslında ikside ilginç ve denemeye degecek çalışmalar olabilr. Seramik terimleri sözlüğü özellikle...

(mod.: konunun ilerlemesi halinde bu konuyu ileride yeni adlı bir konu olarak bölebiliriz)

« Son Düzenleme: 19.11.2009 11:06:03 Gönderen: Selim » Kayıtlı

"Teknolojinin Sanatsal Açılımı" Seramik...
Site dosya yükleme = yukle.turkseramik.com tıklayınız.
kaptan
25 °C
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Ad Soyad: asuman inan
Ünvan: tasarımcı
Eğitim: M.S.Ü

« Yanıtla #5 : 20.11.2009 13:00:36 »

ekşi sözlük gibi değil, seramik terimleri sözlüğü demek istedim. ayrıca ekşi sözlük benzeri bir şey de eğlenceli olabilir...

Ali İmaretli
Ali İMARETLİ
Genel Moderatör

Puanı: +5/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ad Soyad: Ali İMARETLİ
Ünvan: Y. Mühendis
Eğitim: Doktora (devam)

Seramik Y. Müh.

« Yanıtla #6 : 20.11.2009 19:05:08 »

terimler sözlüğü olarak bir kaynak var (aşağıdaki linkten bakabilirsin). ilave edilecek birşeyler de olursa ilave edelim. neden bizim bir sözlüğümüz olmasın ki.
ekşi sözlük olarak da neler olur bilemem açıkçası ama ilginç bir fikir olur. uygulamada sıkıntılar çıkmayacaksa neden olmasın...

http://www.turkseramik.com/index.php?topic=17.0

« Son Düzenleme: 20.11.2009 19:08:53 Gönderen: Ali İmaretli » Kayıtlı
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
Gitmek istediğiniz yer:  

face java

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc